Als je uiteindelijk besloten hebt om een iPad te kopen heb je zeker een goede keus gemaakt. Maar op welke site kun je betrouwbaar een iPad kopen en waarbij je zeker weet dat deze ook wordt geleverd? Er zijn vele professionele sites die de iPad te koop aanbieden. De site van Ipad.nl is erg handig om je hierbij te helpen. Ipad.nl toont de online winkels waar de iPads te koop zijn en waar ze op voorrraad zijn. Winkels zijn immers in grote mate afhankelijk van het leveringsbeleid van Apple. Apple bepaalt welke winkel welk type krijgt en hoeveel stuks. Daarnaast wordt door Apple sterk gecontrolleerd op de prijzen. Apple wil dat alle iPads overal gelijk zijn in prijs. Zij bepalen en controlleren ook dit. Vaak wordt met opzet schaarste gecrëerd door Apple als marketingstrategie om het product uiteindelijk makkelijker, sneller en beter te kunnen verkopen. Het gevoel wordt geschapen dat je blij mag zijn om een Apple product te mogen bezitten. De prijzen van de iPads zijn dus overal gelijk. Er zit hooguit iets verschil in de verzendkosten per webshop en er worden weleens iPads verkocht met bijvoorbeeld een gratis beschermfolie of hoesje. Op Ipad.nl vind je de webshops die het meest gespecialiseerd zijn in het verkopen van iPads. Klik je één van de shops aan, dan link je direct door naar de juiste pagina om meer informatie te vinden over de diverse typen iPads en om direct te kunnen bestellen.

Logo's webshops

Waar kun je de diverse iPads kopen?

Je kunt aan bijvoorbeeld denken aan webhops als: iCentre, Mail a Mac, CoolBlue, BCC, Centralpoint, Wehkamp of natuurlijk de website van Apple zelf. Er zijn echt heel veel sites die dit apparaat te koop aanbieden, maar welke sites zijn daar nu betrouwbaar voor? Marktplaats, Ebay of Speurders zijn voor zoiets absoluut een afrader. De iPads zijn redelijk dure apparaten waar je makkelijk mee opgelicht kunt worden en je wilt zeker zijn dat de ipad ook daadwerkelijk geleverd wordt. Een enkele tip voor als je toch op Marktplaats een tweedehands iPad wilt kopen, omdat dit goedkoper is, is dat je een iPad in de buurt zoekt en deze direct test bij de verkoper thuis.

Belangrijke andere tip

Voor wie deze website niet kent ;), ga eens Googlen. Kijk vooral naar wat voor ervaring mensen met bepaalde sites hebben. Lees reviews en berichten in forums. Wanneer er veel positieve berichten te vinden zijn in de diverse forums, dan kun je op die bepaalde website gerust een iPad bestellen. Wanneer de reviews negatief zijn, bestel daar dan ook niet! De sites van de grote elektronica winkels zijn altijd betrouwbaar, zoals bijvoorbeeld de site van de CoolBlue. Als je toch wantrouwend bent kun je natuurlijk ook gewoon de iPad kopen in een fysieke elektronica winkel zoals bijvoorbeeld de Apple winkel van iCentre of de Apple Store in Amsterdam. Een iPad in een winkel kopen is natuurlijk altijd goed! Koop het vooral bij winkels die je vertrouwt en die je een goede service bieden mocht er iets toch niet goed zijn.

Ten slotte

De iPad is een geweldige apparaat. Het beste tablet dat je in huis kunt halen naar mijn mening. Het apparaat is zeer degelijk, kan dus tegen een stootje of val. Daarnaast is het snel, is er zeer makkelijk om mee te werken en beschikt het over vele gebruiksmogelijkheden en een ontelbaar aantal Apps. Kleine programmaatjes of spelletjes die je meestal voor een klein bedrag in de iTunes App Store kunt aanschaffen. De iPad is ook erg handig voor mensen zonder enige computer ervaring en wordt vaak gebruikt als vervanging voor een krant of televisiegids.

Ik heb er uiteraard zelf één, ik bedoel vier 🙂 ondertussen (een iPad 2, – 3, – 4 en een iPad Mini), en ik kan je garanderen dat de Apple iPad een geweldig apparaat is.

[info]Een nieuwe iPad koop je in deze webshops[/info] [clear] [hr]