De nieuwe iPad Air
De iPad Air is de nieuwste tablet van Apple. De naam Air heeft een zeer logische achtergrond. Deze tablet is namelijk een stuk lichter en dunner dan de vorige iPads. Hierdoor wordt de iPad Air een stuk handzamer dan zijn zwaardere broertjes. De Air heeft ook nog eens een betere vormgeving dan de vorige versies. Ook de specificaties zijn een stuk beter geworden, waardoor de iPad Air niet alleen lichter is, maar ook nog eens een stuk sneller. De iPad Air beschikt over een snelle processor en een aparte grafische coprocessor om het Retina beeldscherm mee aan te sturen. Hierdoor krijg je een haarfijn beeld en is geen enkele grafische uitdaging voor de iPad Air te groot. Ook de internet snelheid gaat met sprongen vooruit op de iPad Air, aangezien er een snellere Wi-Fi connector in is gebouwd. Hierdoor kun je nog sneller internetten.

Waarom deze nieuwe iPad kopen?
Heb jij al een iPad of ben je aan het twijfelen of je deze iPad Air moet aanschaffen? De nieuwe iPad neemt de grootste nadelen van de vorige versies van de iPad weg. De vorige versie stond namelijk bekend als één van de zwaarste tablets in haar categorie, iets waar met de Air drastisch verandering in is gekomen. Het apparaat is meer dan een kwart lichter dan haar voorganger. Ook de dikte is afgenomen, waardoor dit tablet een stuk handzamer is en daardoor makkelijker werkt.

Of jij de nieuwe iPad Air moet kopen is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Je kunt eventueel ook kiezen voor de iPad 4, want ook die blijft gewoon verkrijgbaar.

Met abonnement?
De iPad Air kun je zowel met als zonder abonnement aanschaffen. De versie zonder abonnement is wat goedkoper, omdat deze niet beschikt over de mogelijkheid om er een simkaart in te plaatsen. De versie met abonnement is in aanschaf wat goedkoper, omdat je vaak korting krijgt op de aanschafprijs. Je betaalt dan echter wel nog een maandelijks bedrag voor je internet bundel. Het grote voordeel van een abonnement is dat je te allen tijde verbonden bent met het internet.

Vormgeving
iPad Air weegt nog geen 500 gram en is 20 procent dunner. Ondanks het geringe gewicht heeft hij een aluminium unibody-behuizing die stevig in de hand ligt en robuust aanvoelt.

9.7-inch Retina-display
Op het schitterende Retina-display worden foto’s en video’s in ongelooflijk detail weergegeven. Het display heeft namelijk meer dan 3.1 miljoen pixels; dat is maar liefst één miljoen meer dan een HD-tv.

A7-chip
Dankzij de krachtige en energiezuinige A7-chip met 64-bits architectuur reageert alles opmerkelijk snel, terwijl de batterij nog steeds tien uur lang meegaat.

Supersnel internet
802.11n WiFi zorgt ervoor dat je tot twee keer sneller mobiel kunt werken. En het WiFi + Cellular-model ondersteunt meer netwerken, zodat je overal ter wereld van snelle verbindingen kunt profiteren.

Inclusief geweldige apps
iPad wordt geleverd met geweldige apps voor e-mail, internet en het voeren van videogesprekken. Andere apps die er al op staan kun je gebruiken om foto’s en video’s te bewerken, documenten op te stellen, presentaties te maken en meer. En in de App Store vind je meer dan 900.000 apps die speciaal voor iPad zijn gemaakt.

iOS 7
Met voorzieningen als Bedieningspaneel, AirDrop en slimmer multitasken is iOS nu nog gemakkelijker in het gebruik. En omdat iOS 7 voor iPad is gemaakt, oogt en werkt alles even geweldig.

Over iPad.nl
Bij ons vind je alle informatie over de nieuwste Apple tablet. Wij voor jou de beste aanbieders geselecteerd. De prijzen van een iPad zijn overal nagenoeg gelijk (het verschil is vaak dubbeltjes werk) dus naar de webshops met de laagste prijs kunnen we je niet sturen, wel die met de beste ondersteuning en dienstverlening.